PREBERI, PREDEN ODPREŠ NOVO TEMO!

Preden odpreš novo temo, naprej poglej Pogosta vprašanja, kjer izbereš svojo različico Ubuntuja in preveriš če je že tam odgovor na tvoje vprašanje nato greš na iskanje (uporabi funkcijo Iskanje)preveri, če ni podobna tema že objavljena ter če jo odpiraš v pravem sklopu. Teme o brskalniku ne sodijo pod "Problemi s strojno opremo".

Ko odpiraš novo temo, skrbno izberi naslov teme. Naj ima povezavo s tistim, o čemur nameravaš v forumu govoriti. "Na pomoč", "Vprašanje" in podobno so slabi naslovi. Naslov najbolje izbereš tako, da se vprašaš, kaj bi ljudje vpisali v iskalec po forumu, da bi našli tvojo temo. In vedno se doda v naslov teme tudi kateri Ubuntu uporabljaš, s tem nam olajšate delo.

Forum komentiraj samo, če imaš kaj za povedati. To pomeni, vsaj en stavek, še rajši dva ali tri,... Če misliš, da je tema neumna, brezvezna.... potem je nimaš pravice komentirati. Če je podobna tema že bila, potem objavi povezavo do nje.

Komentarji

  • R33D3M33R Član
    uredil/-a 26. November, 2015
    V vsako temo, ki se tiče delovanja programa ali strojne opreme na vašem sistemu, morate obvezno napisati različico in ime operacijskega sistema, ki ga uporabljate. V nasprotnem primeru bo lahko tema brez obrazložitve zaklenjena.
Ta razprava je zaprta.