[Prodano] Ubuntu Phone Aquaris E4.5 [100€]

CrazyLemon Skrbnik
uredil/-a 25. January, 2016 v Oglasi
Ta razprava je bila ustvarja iz komentarjev razdeljenih iz: Ubuntu Phone Aquaris E4.5.

Komentarji

 • Živjo,

  Če koga zanima, prodam Ubuntu Phone Aquaris E4.5. Kupljen je bil direktno iz Španije konec aprila, ko je prišel v redno prodajo (cena mislim da bila 169,90 € + davek + poštnina). Skupaj z dual cover ovitkom je naneslo nekaj čez 200 €.

  Uporabljal sem ga 4 mesece, vendar me mobilna verzija Ubuntu zaenkrat ni prepričala. Je v zelo dobrem stanju, brez raznih prask ipd.

  Prodam za 100 € skupaj z ovitkom in ostalimi dodatki.

  Za info pošljite PM.

  Hvala!

  Lp
 • Za resnega kupca sem pripravljen še spustiti ceno za kak €.

  Lp
 • Kaj pa te ne prepriča? Vprašam, ker rezmišljam o nakupu Ubuntu telefona.
 • Vidi se, da je omenjeni telefon šele prvi v redni prodaji in marsikaj še ni povsem dodelano. Po mojem mnenju ubuntu še ni najprimernejši za touch telefone ... zaenkrat. Po drugi strani pa ponovno cel kup aplikacij in dodatkov, ki se jih na preprost način ne moreš znebiti. Canonical pač ...

  Sam sem bolj fan open sourcea kot karkoli drugega in se na določene stvari res ne spoznam, zato sem telefon kupil zgolj s firbca ker na delovni postaji sem z Ubuntu ver. 14. 04. 1. res zadovoljen. Deluje res tekoče, medtem ko na mobilniku z bolj povprečnimi karakteristikami ne moreš pričakovati nekih presežkov, česar sem se tudi zavedal, ko sem ga kupil.

  Je pač telefon za nekoga, ki je vanj pripravljen vložiti čas in dobro voljo :)
 • Ubuntu phone je po dolgem času dobil novega lastnika.

  Lp,
  dr_kihc
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.