Mega Glest - Strateška igra

napsy Član Ubuntu.si
Mega Glest je 3D strateška igrica in je uspešno nadaljevanje prvotne igrice Glest. Od prehodnice se predvsem razlikuje v boljši grafiki in veliko popravljenih hroščih.

Igrica podpira tako igranje misij, igranje po meri kot igranje preko LAN ali interneta. Misije so v stilu „varuj svojo bazo“. Igralcu so ponujene sledeče rase: egipčani, indijanci, čarovniki, nordijci, perzijci, tehnološki (?). Vsaka rasa ima raznolike enote, četudi jih ravno ni veliko. Igranje se hitro spremeni v bojišče s presenetljivo dobrimi učinki. Tisti, ki ste morda kdaj igrali Myth 2 vam bo način igranja nekoliko domač. Umetna inteligenca računalnika bi lahko bila boljša npr. kakšna možnost za koordiniran napad in klic na pomoč. Računalnik igra precej agresivno in vas bo napadel takoj, ko bo imel spodobno število vojakov.

Za odprtokodno igrico ima Mega Glest presenetljivo dobro grafiko in igralnost. Pogrešam večjo izbiro enot in več možnosti nadgradenj. Prav tako nisem moral preizkusit večigralstva preko interneta, ker na voljo ni bilo nobenega strežnika.

image
image

Domača stran
Namestitev

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.