Re: narocilo majic
Majica res izgleda dobra (edino ww.ubuntu.si ni nikjer omenjen), edini problem je cena.
PS: Bi se tisti oranžen tekst na prvi strani sploh dobro videl ?
![]() |
|
Uradna spletna stran slovenske skupnosti Linux distribucije Ubuntu
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Majica res izgleda dobra (edino ww.ubuntu.si ni nikjer omenjen), edini problem je cena.
PS: Bi se tisti oranžen tekst na prvi strani sploh dobro videl ?
ful mi je všeč dizajn. lepo.
res pa ni nikjer omenjeno www.ubuntu.si
pa cena je mal previsoka ![]()
res je super majca. jaz sem takoj za ![]()
lp
Nazadnje urejal urbi (01.09.2008 20:26:41)
da ne bo delovalo kot da jst samo kritiziram ideje: tudi meni je vsec design ... uporaba default wallpaperja ampak zgleda ql. Sicer se sprasujem kako bi to dejansko zgledalo natisnjeno ampak ce se ukvarjas profesionalno s tem potem verjetno ves da se da.
Ampak se zmerom trdim, da to ni tisto, cemur je bila v osnovi namenjena ta tema in to je ubuntu.si majica, ki izkazuje pripadnost ubuntu.si . Vsaj tako sem jaz razumel vse skupaj.
Nazadnje urejal lukacu (01.09.2008 22:19:47)
Uau! Zelo kul majice! Sam mal se mi zdi škoda, da bi majica reprezentirala le Hardy Heron izdajo. Mogoče bi bilo dobro združiti to kar je in to kar je povedal lukacu.
Super majica le ubuntu.si je treba nekam dodat drugače pa sem jaz takoj za eno majico ali pa dve.
LP androxxl
da ne bo delovalo kot da jst samo kritiziram ideje: tudi meni je vsec design ... uporaba default wallpaperja ampak zgleda ql. Sicer se sprasujem kako bi to dejansko zgledalo natisnjeno ampak ce se ukvarjas profesionalno s tem potem verjetno ves da se da.
Ampak se zmerom trdim, da to ni tisto, cemur je bila v osnovi namenjena ta tema in to je ubuntu.si majica, ki izkazuje pripadnost ubuntu.si . Vsaj tako sem jaz razumel vse skupaj.
Tudi mene to zanima, ker slika in majica v resnici je lahko nekaj čisto drugega.
mene tudi zanima majica vendar super bi še bil kak ubuntu.si napis
Lepo.
www.ubuntu.si bi bil lahko napisan na sprednji strani namesto obstoječega napisa in v isti pisavi. Zadaj pa tako, kot je, morda v slovenščini, če bi se poenotili, kako to prevesti.
Lepo.
www.ubuntu.si bi bil lahko napisan na sprednji strani namesto obstoječega napisa in v isti pisavi. Zadaj pa tako, kot je, morda v slovenščini, če bi se poenotili, kako to prevesti.
Kateri prevodi pa so v igri? Kaj "Linux za ljudi" ne bi bil dovolj dober? Dobesedno izgleda malce štorasto (Linux za človeška bitja)
Ja, dobesedno nikakor ne.
Razmišljam med "linux za ljudi" in "linux za človeka".
prva varianta je bolj zvesta izvirniku in vključuje komponento množine, ki je pomembna pri ubuntuju (kjer nisi nikoli sam)
druga vaianta pa se bolje vklopi v slovensko uho, saj asociira na "...po meri človeka" (evo pa se je ponudila še tretja varianta) Pa tudi "človek" ima včasih lahko tudi sopomen "ljudje".
kaj pa recimo "linux za preprostega človeka" ..na kar bi ciljali da ni potrebno biti diplomirani inž. rač. in info. da bi uporabljali ubuntu ![]()
al gremo ustvarit nov slogan ali pa uporabimo obstoječega. Oboje dvoje pa ne gre ![]()
ljudski linux-volks linux kot volkswagen
joke
linux za ljudi, se mi zdi še najbolj primerno in podobno izvirniku.
lp
Jaz osebno sem še vedno za navadno T-shirt varianto z zmerno ceno (5 - 15€ / komad).
Potem bi tudi lahko dali tiskati večjo količino in jih več prodali / podelili.
Se strinjam z Kami-jem, ker je cena previsoka. Drugače pa takoj naročim 2 komada ali več.
Tudi sam se strinjam s Kamijem, preproste majice za nižjo ceno. Sam bi naročil 3.
ni slaba ideja.
to sliko si našel na ubuntujevi uredni strani. meni osebno je bolj všeč tista črna kratka majca, ki je desni strani od te bele
http://shop.canonical.com/product_info. ucts_id=31
Saj ni nujno da bo majica bela, lahko je tudi kakšne druge barve. Glede motivov pa je tako, če damo tiskat na rokav je precej dražje tako da bo takšen logo kot je na tej beli majici kar vredu kar se mene tiče in napis na zadnji strani, ki pa bi bil stvar dogovora.
ja jst sm za sam da je odzad se napis ubuntu.si..
lp,cube
Nekaj takega bi se lahko zrihtalo iz moje strani za eno solidno ceno, ampak rabim vsaj 20 naročil, da se sploh splača zadevo delat.
Nekaj takega bi se lahko zrihtalo iz moje strani za eno solidno ceno, ampak rabim vsaj 20 naročil, da se sploh splača zadevo delat.
1. naročilo ![]()
lp
me 2
1 tukaj.
lp,cube
za mene 2
2 zame
p.s. predlagam da se denar za majice pobere na intrepid release party-ju
Nazadnje urejal andrejZ (20.10.2008 16:18:59)
NI slaba ideja ampak vseeno moramo doreči, kako bo majica izgledala.
PS: Lahko bi naredil tudi kakšen obrazec, kjer bi vsi zbrali kakšno majico bi naročili, količino in vnesli svoje podatke (da bi imeli boljši pregled koliko česa).
lepo. počasi se bo vse uredilo. ker sem trenutno v Valenciji na izmenjavi in me ne bo na release party-ju, bom mal težje prnesu denar.
tk da upam da se bo dalo tut po pošti urejat takšne stvari.
in ker nimam kej delat na faksu, zunaj je pa slabo vreme (beri dež), se bom potrudil in naredil obrazec z večimi logotipi na majcah, količino, in seveda prostor za podatke. Ko bo narejeno ga postam. Pa bomo potem urejali, popravljali in spreminjali obrazec.
Upam da ste za ![]()
Vse lepo počasi in previdno
Vse se bo uredilo tudi predogled majice kako naj bi zgledala, cena ipd. lapor ti pa kar naredi tabelo pa te zadeve če maš voljo in čas, ker meni slednjega primanjkuje ![]()
Nazadnje urejal JuventusBoy (20.10.2008 18:53:27)
Sporočil [ 61 do 90 od 127 ]