Ubuntu release party v Ajdovščini

Pripravljeni ali ne, odločil sem se, da v mojem domačem kraju organiziram release party.

Glede na to, da je prejšnja organizacija žalostno zamrla, ker se nekako nismo mogli zorganizirat, sem se odločil, da zadeve prevzamem v lastne roke in priprravim lokalni release party, ki bo v soboto 25. aprila, v baru Baza v Ajdovščini (Klub ajdovskih študentov).

Če bomo trije, bomo spili kakšno pivo, gledajoč novosti v Jauntyu v naših prenosnikih, če nas bo 20, bi pa lahko tudi kakšno predavanje ali dve udarili (klub ima na voljo dvorano z ozvočenjem in projektorjem). Na voljo je WLAN, lahko pa tudi LAN (povezava v svet je 2mbit).

To ni organizacija na kakšni vseslovenski ravni, ste pa vabljeni vsi, ki upate pridet po svojih zmožnostih. Lepo bi bilo, da bi se zbrali v čim večjem številu in da bi se končno enkrat videli v živo. Poleg tega bom lokalno oglaševal dogodek, tako da privabimo na plano vse tiste firbce, ki jih zanima Ubuntu, pa mislijo, da je Linux samo za strokovnjake.

Več podrobnosti še sledi, ko bo bolj jasno število prijav. Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi: Prijavnica

Če bi kdo rad kaj pomagal pri organizaciji in pripravi programa naj mi pošlje prosim ZS.

Komentarji

  • napsy Član Ubuntu.si
    hm vse lepo in prav :)
    zgleda da bo ta mesec še zanimiv (hint, hint) ;)
  • Cube Član Ubuntu.si
    i like this. see ya in wajdusna!:D
  • G-man Član
    uredil/-a 6. April, 2009
    Bi kdo bil pripravljen narest kakšno predstavitev novosti Jaunty-a? Ali pa sploh predstavitev Ubuntu/Linuxa, glede na to, da bo zadeva lokalno oglaševana, pričakujem, da se zna dobit par firbcev, ki še nimajo izkušenj s tem...
  • Cube Član Ubuntu.si
    ce bi imel kaj prostega casa bi z veseljem izdelal kaksno predstavitev, tako pa fax pa delo vzameta vse..
    udelezil se bom pa vseeno

    napsy bi biu pravi, ce ma cas :D
  • Cube Član Ubuntu.si
    samo tako me zanima, kako stvar napreduje? pa ce event se vedno velja?
  • Še vedno velja :)

    http://www.ubuntu.si/punbb/post/21515/#p21515

    Zadevo sem namreč že začel oglaševat (sam so na klubu mal bli nekonsistentni). Je pa fajn, da so se zbudili tudi ostali in bo v Kiberpipi še en, ta glaven dogodek (upam, da mi rata pridet).
  • No, pa je za nami srečanje. Sicer nas ni bilo veliko (jaz, Cube in aks, pa še nekateri mimoidoči) in tudi zato ni dolgo trajalo (verjetno bi bilo bolje kakšno uro ali dve kasneje). Je pa fajn srečat in spoznat lokalne Linuxaše, poleg tega pa še komu, ki sploh še ni videl Linuxa odpret nov svet v glavi (smo imeli dva, ali tri take obiskovalce) Vsekakor bo treba to še kdaj speljat, pa tudi drugje po Sloveniji.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.