oznake za neprebrane teme na forumu izginejo

Ne vem če gre to še komu, ampak men gre to ornk na živce. Pridem na forum in so označene teme v katerih je bilo kaj novega napisano, potem pa odprem zunanjo povezavo (ki jo pač nekdo nalima ob svojem postu) in se vse te oznake vedno pobrišejo. Še koga to moti?

Komentarji

 • Če imaš odprt forum in medtem počneš nekaj drugega oz. sploh ni potrebno nič počet..sam da si neaktiven ti bo forum sam po določenem času označu neprebrane teme kot prebrane.
  Malce je annoying ampak preprosto se osredotoči na ubuntu forum in potem srfaj po drugih straneh :p
 • Težava nastane predvsem takrat, ko nekdo nalima zunanjo povezavo in če je ne odpreš v novem oknu, potem si pečen. :D
  Se ne da nikjer tega izklopiti oziroma kako drugače nastaviti?
 • Te težave sam nimam..namreč odpru sm tale post..prebral tvoj reply..kliknil na tvoj podpis (tvoj homepage) kateri se je odprl v istem oknu..nato ko sm prebral da si mokrih nog :D po tem sm kliknil na ubuntu.si zaznamek in še vedno vidim da je galimx-ov post neprebran :)
 • jaz grem na neprebrane teme, jih ctrl-poklikam, da se vse, kar me zanima, odpre v novih zavihkih, potem pa v miru pregledam vsak zavihek, ko imam čas. Vmes lahko tudi računalnik ugasnem in se mi naslednjič, ko ga prižgem, vsi zavihki spet odprejo.
 • No, jaz enako. Morda ti brskalnik samodejno osveži stran in se ti zato oznake zbrišejo.
 • Potem je pa moj Firefox čuden. :/
  Mogoče imam kje kakšne čudne nastavitve. Pa res to samo meni dela?:rolleyes::)
 • christooss Član Ubuntu.si
  Mislim, da je to pravilen in s pravilen mislim PunBBjevski način. (It's not a bug it's a feature) Pač, ko prideš nazaj ti, kot je R33D3M33R rekel brskalnik osveži stran in nato PunBB tvoj "ponovni" obisk zabeleži in od prejšnega do ponovnega obiska ni bilo novih tem zato ti jih ne prikaže.

  Žal PunBB nima možnosti nastavljanja časovnega okvira v katerem bi uporabnik bil smatran "nov obisk"

  Poleg že danih predlogov predlagam še povezavo poleg Nova sporočila Aktivne teme.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.