Prevajalski maraton v sklopu UGJ, 3.9.2011

andrejZ Član Ubuntu.si
Ubuntu prevajalci bomo imeli v sklopu Ubuntu Global Jam soboto, 3.9. v Kiberpipi (Kersnikova 4, Ljubljana - zemljevid) prevajalski maraton. Na maratonu bomo prevajali in pregledovali bomo različne dele prevodov prihajajočega Ubuntuja 11.10 ter s tem zagotoviti njihovo celovitost in kakovost. Vabljeni ste vsi, ki želite nekaj prostega časa nameniti izboljšavi prevodov v Ubuntuju in tako olajšati uporabo tistim, ki jim angleščina ni domača/pri srcu.

Za udeležbo na maratonu potrebujete prenosnik (če bi radi prišli, a nimate prenosnika, sporočite in ga bomo poskušali nekje dobiti) in nekaj dobre volje. Če še niste prevajali, je dobro, da se pred maratonom oglasite v prevajalski klepetalnici (med stike google talk dodajte stik slovenski-prevajalci@partychapp.appspot.chat.com) ali pa nas najdite na #ubuntu-si (url do spletnega IRC odjemalca) na irc.freenode.net.

Tudi če vas prevajanje ne zanima, nam lahko pridete delat družbo in poveste svoje mnenje o Ubuntu 11.10 beta (izšel bo nekaj dni pred maratonom) ali pa z nami delite svoje morebitne težave z Ubuntujem, ki vam jih bomo poskušali po svojih najboljših močeh odpraviti.

Zaradi lažje organizacije si želimo vedeti koliko ljudi bo nameravalo priti. Zato svojo udeležbo prosim najavite v tej temi. Prijavite lahko tudi prijatelje/znance.

Če pa ste pripravljeni pri prevajalskem maratonu sodelovati tudi organizacijsko pa se udeležite sestanka na to temo, ki bo v četrtek, 25.8. ob 20.00 na #ubuntu-si (url do spletnega IRC odjemalca) (omrežje freenode)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.