Banshee ne uvaža pravilno datotek

Še vedno nepravilno uvaža in odpira datoteke. Ko sem npr odprl Ribljo čorbo kost v grlu (desni klik miške na mapo; odpri z banshee) je odprl samo zadnji komad. Če uvozim predstavnostno datoteko jo velikokrat bodisi uvozi v napačnem vrstnem redu komadov ali pa 10 komadov dolgo datoteko uvozi v dveh delih; 9 komadov ima en album in drugi (del) 1 komad. Seveda ni moč govoriti o predolgi datoteki če npr traja le 40 minut. Očitno bugi niso popravljeni; lep pozdrav!

Komentarji

  • https://www.ubuntu.si/punbb/topic/4466/
    Ko odpiraš novo temo, skrbno izberi naslov teme. Naj ima povezavo s tistim, o čemur nameravaš v forumu govoriti. "Na pomoč", "Vprašanje" in podobno so slabi naslovi. Naslov najbolje izbereš tako, da se vprašaš, kaj bi ljudje vpisali v iskalec po forumu, da bi našli tvojo temo. In vedno se doda v naslov teme tudi kateri Ubuntu uporabljaš, s tem nam olajšate delo.
    Čas je da začneš upoštevat pravila - ker že odkar si na forumu ne vem če si odpru eno temo s takim naslovom,
    da takoj veš kaj je narobe.

    In "če očitno bugi niso popravljeni".. ČE VEŠ DA JE BUG..čemu odpiraš temo? Odpri temo na Banshee forumu pa jim tam napiši da bug ni še popravljen - tukaj ne popravljamo bugov, ker nismo razvajalci tega softwarea.
  • pazko Član
    uredil/-a 11. December, 2011
    že mnogokrat sem omenil da uporabljam ubuntu 11. 10 32 bit. Lp!
  • 10 komadov dolgo datoteko uvozi v dveh delih? Tole mi ni čisto jasno kakšna je to datoteka.

    Vsekakor pa če ti vrže nekatere stvari v drug album potem je verjetno nekaj narobe s tagi glasbenih datotek. Si probal isto uvozit v kak drug predvajalnik, rezultat enak??
  • v Clementine uvozi celo datoteko, čeprav včasih z nepravilnim vrstnim redom komadov. Podobno je deloval Amarok vendar sem ga odstranil.
  • Še enkrat, govorimo o eni datoteki ali eni mapi (kjer so znotraj datoteke - komadi) ?
  • o mapi seveda
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.