Brisanje profila...

Zanima me če je možno popolnoma zbrisati svoj profil ustvarjen an tej strani? Če je mogoče bi vas prosil, če mi ga lahko kdo zbriše.

Hvala

Komentarji

 • Se da izbrisat ampak preprosto ne bom(o). Zakaj?
  Ker potem v vseh temah kjer si sodeloval bo izgledalo kot da npr. andrejz sam s sabo debatira .. tko da tvoje besede bodo za vedno zapisane v podatkovno bazo in bodo vidne širni publiki.

  Lep pozdrav.
 • Aha...Ok. To je potem še en fašistični pravilnik kot jih ima denimo google, microsoft ipd. Kje so tle praviče uporabnikov? Očitno jih ni.
  In vi se imate za odprto in uporabniku prijazno skupnost?
  Hja no..samo potem se ne pritožujte če bom kdaj kaj pojamral. Če vi ne upoštevate mojih želj, zakaj bi potem tudi jaz vaše?
 • Ne vem zakaj bi sedaj zaradi tebe administrator/moderator mogel brisat vse poste, ki so vezani nate.. tako tiste, kjer si pomagal rešit določeno težavo kot tiste, kjer si debatiral na dolgo in široko...

  In kje se pokaže ta naša fašistična narava, ki naj bi jo imel google ter MS? Predvidevam, da imaš v mislih hranjenje podatkov? Edine osebne podatke, ki jih hranimo so tvoja e-pošta ter tvoj IP.

  Hja no..sej jamraš nonstop.. ne vem čemu bi bilo sedaj drugače?

  Kvečjemu ti lahko spremenim uporabniško ime, če želiš.. vse drugo je pa pointless na forumu.
 • Kot državljan republike slovenija mislim, da imam pravico, da se moji osebni podatki zbrišejo. Iz osebnih razlogov ne želim biti več član vaše skupnosti. Če mi tega ne omogočate to smatram kot kršenje človekovih pravic. In na podalgi tega se bom pozanimal in v kolikor se bo moja teza potrdila, tudi podal kazensko ovadbo zoper imetnike te strani.
 • hahaha... groziš napačni osebi.. ker edino kar narediš s temi svojimi grožnjami je da me nasmeješ..

  EDINI OSEBNI PODATKI JE TVOJA E-POŠTA.. TOREJ ČE ŽELIŠ DA NI VEČ V BAZI JO PREPROSTO IZBRIŠEŠ V NASTAVITVAH PROFILA.. ALI NAJ TI NARIŠEM KAKO SE TO NAREDI?
 • MATJA_KAE_92 Pisec novic
  uredil/-a 11. September, 2012
  Spoštovani Urko!
  Ko si se včlanil na tem forumu, si sprejel tudi njegova pravila. Pravila pa v uvodnem stavku določajo, da je forum na spletišču ubuntu.si javni forum.
  Ker je temu tako, se šteje, da so vsi podatki, ki si jih na forumu objavil, prostovoljno javno objavljeni podatki in ne zasebni podatki. Na tovrstne podatke se predpisi o varstvu osebnih podatkov v ničemer ne nanašajo.

  Za ilustracijo in lažje razumevanje:
  Ko te kot novega telefonskega naročnika vprašajo, ali naj tvojo številko objavijo v imeniku, odgovoriš z "da" ali z "ne".
  Če odgovoriš z "da", tisti trenutek tvoja številka ni več oseben, pač pa javen podatek.

  Tvoja zahteva po spreminjanju zgodovine je povsem neutemeljena, kot je pač spreminjanje zgodovine vselej in povsod nesprejemljivo.
 • To ni bilo mišljeno kot grožnja!!!

  Se bom pozanimal kako je s tem, ker me pač zanima.
  Moja žela je samo zbrisati moj profil to je vse.
  Če tega nočete potem to smatram kot grožnjo iz vaše strani.
  Mislim, da imam to pravico.
 • Če so moje obajve javno objavljene me ne moti. Želim le izbris mojega profila. Pod to smatram moje prijavno ime, mail in geslo, ker se mi zdi nesmiselno, da bi bil na vašem seznamu uporabnikov če ne želim več uporabljati te strani, oziroma je ne uporabljam.
  Ne vem zakaj je to tako težko storiti?
  Če mi to omogoča google ipd., kljub temu, da sem se strinjal z njihovimi pogoji uporabe zakaj mi tega nebi omogočili tud vi?

  Imam občutek, da gre pri tem bolj za dokazovanje moči nekaterih imetnikov te strani, kot za neko humanitarnost, kar naj bi Ubuntu bil.

  Še eno protislovje.
 • Ponudil sem ti da ti zamenjam uporabniško ime.. pa nisi niti odgovoril.. mail in geslo lahko zamenjaš v poljubno kar sam..torej še ena nesmiselna točka..

  Torej kaj je tu tako težko storiti?
 • No, potem pa mi vsaj prosim spremeni uporabniško ime? Za spremembo maila pa nisem našel nastavitev...
  Čeprav ne razumem zakaj vam je tolk težko zbrisat profil? Mi lahko natančneje obrazložiš?

  Hvala.
 • MATJA_KAE_92 Pisec novic
  uredil/-a 11. September, 2012
  Sem zelo potrpežljiv učitelj.
  Pa dajva še enkrat.

  Najprej o protislovjih. V isti sapi izjavljaš:
  "Če so moje obajve javno objavljene me ne moti." in "Želim le izbris mojega profila. Pod to smatram moje prijavno ime...."
  Menda ni treba posebej razlagati, da so objave tvoje, samo dokler je jasno, da so tvoje, Urkove torej?

  Dalje:
  "Če mi to omogoča google ipd., kljub temu, da sem se strinjal z njihovimi pogoji uporabe zakaj mi tega nebi omogočili tud vi?"
  Ker, če si se pleskarjem dogovoril za ceno m² barvanja, to avtoličarja nič ne briga.

  Imam občutek, da gre pri tem bolj za dokazovanje moči nekaterih imetnikov te strani, kot za neko humanitarnost, kar naj bi Ubuntu bil.
  Ni pa mi bilo dano, da bi spoznal, kaj ima Ubuntu opraviti s humanitarnostjo.
  Morda si imel v mislih tole: "Ubuntu is an ancient African word meaning 'humanity to others'."

  Humanity je seveda nekaj povsem, a ne čisto, drugega kot humanitarnost. (Oprosti mi, Douglas Adams, kjer koli že si!)
  :lol:
 • Zadeva je rešena in ni več treba prelivati črnila za take malenkosti.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.