izkušnje evolution

ali kdo uporablja evolution?
malo me mika, da bi preklopil nanjo, pa se mi zdi, da spam filter ni tako dober kot v thunderbirdu, oziroma ga ne zna m uporabljati.
Ali kdo ve, če kaj kanijo narediti layout s tremi stolpci. (okej sej vem da obstaja gugl, ampak me bolj zanima, če je še kdo drug se s tem ubadal).

Komentarji

  • Ahm jz uporabljam evolution. Se precej dobro uči zadevca kaj je junk in kaj ne ...drugače če te to res tako skrbi uporabiš tist remote checking in bo zadevca precej bolj natančna. Jz mam načeloma to navado, da ko se email preveč "zasvinja" preprosto nardim druzga in prvega dam v recimo Thunderbird, k ga redko uporabljam....Drugače pa sm prov zarad te prošnje poskusu en res svinjsko zapacan email (1300 junk mailov) zate spucat z Thunderbirdom in pol še z Evolution. Razlika je bla minimalna. Tistih treh stolpcov pa res ne razumem....S tem misliš verjetno Menu, Seznam mailov, Hitri pregled mailov ?
  • Tako je, to mislim s tremi stolpci. Medtem sem ugotovil, da jih še vedno ni, kar mislim, da je škoda. Enostvno se več vidi pri takšni razporeditvi.
    Za junkmail pa mi je res pomembno,da filtri delujejo. Ne da se mi vsak dan 30 junka ročno brisat. Mogoče nisem bil dovolj vztrajen, da bi dal evoluciji dovolj časa, da se nauči, kaj je junk in kaj ne.
    No, kakorkkoli že, hvala za odgovor.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.