Izkušnje z Ubuntu Touch

2»

Komentarji

  • Sem po enem mesecu in pol presedlal nazaj na Android, ker me je zajebavala baterija (zdržala je 10 ur). Vendar sem se včeraj odločil, da stestiral dualboot in dela zelo dobro.
    Kljub temu, da piše, da naj ne bi delal GSM/Wifi omrežje, meni GSM dela. Wifi, pa na žalost ne.

    Je pa kar praktično iti malo na Ubuntu in se igrati z njim. Upam, da čimprej zrihtajo Wifi, pol pa počasi presedlat na Ubuntu.

    ps. sedaj lahko tudi importaš vse kontakte iz Googla.
  • Je desire C mogoče podpiran? pa rabil bi način da inštaliram za probo in po potrebi povrnem na android.
  • lapor je dejal/-a:
    Hja, načeloma je kar nekaj telefonov, na katerih deluje. Poglej link
    https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices
    Če bi prebral temo bi videl povezavo podprtih telefonov :)
  • Pozdravljeni. Imam tablico Samsung tab2 10.1 P5110 in bi si rad namestil Ubuntu Touch pa me zanima če je možno kje dobiti navodilo za Telebane. Na compu ni problem namestiti Ubuntuja ampak za tablice sem pa čisto mimo kar se nameščanja tiče.
    Hvala :)
  • Če potrebuješ navodila za Telebane je verjetno najboljše da se ne igraš s tem, ker Samsung tab2 ni uradno podprt s strani Canonicala, kar pomeni da boš moral ogromno tega delat v terminalu in tudi to ni garancija da bo stvar dejansko delala. Kot vidim na xda pa se stvar tudi ne razvija kaj preveč oz. se sploh ne že dve leti. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38456296#post38456296
  • Tudi sam čakam če bo se bo kdo spravil portat na Z1 compact, ker bi res rad testiral stvar (sedaj ko je bolj uporabna). Lani sem testiral na nexus4, pa so mi na žalost telefon ukradli.
    Moram malo bolj aktivno sodelovati na xda forumih :)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.