Objava spletne strani, zgrajene v NVU-ju na splet

Pozdravljeni!

Sem nov na tem forumu in upam, da sem temo uvrstil v pravo kategorijo. 

V programu NVU sem naredil spletno stran, ki obsega približno 100 strani (105 MB). Stran je bila prvotno namenjena, da si jo vsak uporabnik prenese na svojo tablico, pametni telefon ali na računalnik. To poteka brez problemov. Sedaj pa se je pojavila želja, da bi bilo to nekje tudi objavljeno. Naj povem še, da je to prva stran, ki sem jo sploh naredil, zato nimam neke blage veze o tem...

Zaradi vsebine ni problem podobno stran narediti tudi v Word pressu. Problem pa je, ker bi rad obdržal enako postavitev in obliko strani. Obstaja mogoče kakšna stran, kjer bi lahko samo kopiral HTML kodo posamezne strani, uredil povezave med stranmi in bi tako obdržal enako postavitev ter obliko? 

Za vsakršno pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem!

Komentarji

  • samo apache strežnik potrebuješ (ali nginx). potem naložiš v mapo in to je to. ni treba nič drugega delat. če je stran statična (se ne spreminja veliko) je to še najlažje narediti. Wordpress ima svoje teme in tam je potrebno potem teme nastaviti, da so enake oz. bi moral narediti svojo. problem Wordpress je, ker ga tudi največ napadajo in je potrebno vse ustrezno zavarovati. pri navadni spletni strani pa samo zakleneš vse v "samo za branje" in to je to.

    samo 105 MB je veliko za splet. tam morajo biti datoteke majhne, da se ne nalaga predolgo. če so slike, potem se da manjše slike (nižja resolucija) in se jih poveže z večjimi, da se večje naložijo ob kliku na manjše. masovno spreminjanje slik v manjše resolucije ima dobro in enostavno narejen irfanview v Windows.

    če se objavlja na splet je dobro zagnati to https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ po objavi in se dobi razne informacije (kaj se nalaga hitro kaj počasi, kje izboljšati...)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.