video konvert

živjo  rad bi imel nek program za pretvorit video iz  enega formata v drugi format video  pravzaprav rabim iz mpg video forma v avi  video format  samo nesme imeti HD resulucije . jaz nebi želev pretvoriti video v HD resulucijo .  sedaj uporabljam winff program . winff program ima samo eno resulucijo  rad bi da bi imel še kakšno resulucijo več . kateri program priporočate link  prosim ali ime programa Lep Pozdrav

Komentarji

 • Winff je samo grafični vmesnik za ffmpeg, ki lahko pretvori v kakršnokoli resolucijo. Nastavi pravi preset v možnostih prekodiranja.

 • handbrake je enostaven za uporabo.: https://handbrake.fr/

  poleg tega je na voljo precej dokaj dobrih video editorjev, ki lahko tudi naredijo re-kodiranje:
  Avidemux, OpenShot, ShotCut, Kdenlive

  avi im mpg sta samo kontejnerja. bolj pomembno od končnice je to kaj je noter (oz. kateri kodek je uporabljen).
 • Naloži program Kdenlive in potem izvozi v avi .... Resolucijo nastaviš poljubno tako kot rabiš...  Lp. 
 • Tudi jaz uporabljam Winff enostaven za uporabo poskusite

 • Hartyharko Član
  uredil/-a 20. October, 2021
  Tudi jaz sem imel nekaj čase težave s tem, nato pa sem našel že zgoraj omenjen program Kdenlive. Je res super program za vse splošno videoprodukcijo, omogoča pa tudi pretvorbo iz mpg v avi video format. Program je res enostaven za uporabo, sam sem ga za svoje potrebe osvojil prej kot v dveh urah, tako da to ni problem. Velika prednost pa je kot si tudi vprašal oziroma prosil, da se da resolucijo posnetka poljubno nastaviti, tako da dobiš na koncu katerokoli resolucijo želiš.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.