Zahvala

Dolgujem posebno zahvalu androxxl-u in njegovemu kolegu (žal ne vem vzdevka :) ), in mislim, da si zaslužita kar objavo, ker me tudi po desetih urah truda z računalom nista vrgla čez balkon. Najlepša hvala, končno lahko spet jaz nagajam Ubuntu-ju, ne on meni :D tisto resolucijo pa... no, mi vsaj še vedno ne bo dolgčas!

Komentarji

  • primski Član
    uredil/-a 16. July, 2007
    To je v tistem blogu, z fotoreportažo ? ( Kje sem že link vidu? )

    hihi, no, fajn da vam je ratal. Če je dapper največ kar vam je ratalo, a ga gre 'dist-upgrade'-at do feisty-a?
  • feisty noce na tistem laptopu zalaufat niti pod tocko razno nikakor ne tako ne tako sicer pa je dapper vsaj po mojem mislenju se vedno najboljsa odlocitev.
    Na mojem prenosniku pod feisty-em ne delajo fglrx driverji pod dapper-jem pa dela vse brez problema toraj zakaj vsi norimo takoj ko je nova verzija zunaj upgradat - brez veze

    LP androxxl
  • Ja to je v tistem blogu s fotoreportazo. :)

    Za vse ostale, ki hocejo videt cudežni prenosnik je tale link pravi:

    http://www.technotron-blog.tk

    BTW: Alenka upam, da je vse ok s prenosnikom tudi sedaj in da normalno uporabljas Dapper verzijo. :) Za Feisty lahko ponovimo kdaj drugič podobnih 10 ur hehe.
  • He, sem videl te slike ja, kar projekt, dobr ste se potrudli.

    Drgač pa, sej veš kaki smo, ko pride nova verzija ven je treba stestirat, brez tega pač ne gre, se pa strinjam da ni za produkcijsko rabo najboljš zadnja verzija, čeprav jst nimam težav z feistyem.

    Še pehta je rekla, za vsako bolezen se rožca najde ;)
  • Torej čakam, da se najde rožica še za resolucijo ;) Sicer pa ja, računalnik zdaj dela čisto spodobno, hvala res. Nekaj stvari sicer seveda ne ravno tako, kot naj bi, ampak to so nianse... :D
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.