V prihodnosti

2»

Komentarji

  • Server: CentOS 5.2
    Desktop Ubuntu 8.10 (9.04 mam probleme z grafo)

    In ne.. nikoli ne grem na windows - ne predstavljam si več časov ko sem še windows uporabljal in klel polek vsak dan 2 uri :D
  • t3ch Član
    uredil/-a 11. May, 2009
    odkar sem tu registriran uporabljam ubuntu! Windows sem dokončno zbrisal z mojega življenja! :) Celo v šoli se mi je uspelo dogovorit za delo v mysql in ne v accesu! :)

    Trenutno testiram BSD sisteme za hobi in ga probam uporabljat namesto Ubunta. Trenutno mi gre kr dobro. Na BSD sistem hočem preit zaradi njegovega konviguriranja vseh paketov oz. portov. Trenutno poganjam za desktop: Xorg+IceWM+Rox-Filer !
    Zasede zelo malo prostora na disku, procesor ni obremenjen, porabi malo spomina...
    Med BSD sistemi sem najprej hotel uporabit NetBSD, ker pa nima podpore za graficne drivere od Nvidie pa sem pristal na FreeBSD ju, kot zadovoljen uporabnik!!! :)

    se to: Xorg sem zrihtal tak da dela bolse kot na ubuntu za dual screen!

    screenshot od FreeBSD+Xorg+IceWM+Rox-Filer:
    hxxp://nalozi.m5it.org/MTkyLjE2OC4xMC4yEHQzY2gQMTIzOTU0MzcwNA==/c2NyMS5wbmc=

    vse se da le če je volja!

    ponavadi je ni!

    lp ;)
  • t3ch je dejal/-a:
    vse se da le če je volja!

    ponavadi je ni!

    lp ;)
    Točno to. Če bi bila volja in razumevanje s strani računalniških gurujev, potem bi se linux (ubuntu) še bolj razširil med populacijo.

    Ko bi se začel razširjati še med navadnimi uporabniki, potem bi bila industrija prisiljena pisati gonilnike za strojno opremo in podpreti ves programski in igralski sektor še v linux okolju.
  • Res je. Gre še komu na živce, ker je na tipkovnicah windows znak? :D
    Problem je tudi v tem, da večina podjetij še vedno uporablja wins.. :S

    Ja, tudi jaz ostajam na Ubuntu. Wins uporabljam samo za photoshop.
  • coso423 Član
    uredil/-a 21. July, 2009
    Kišta Dual Boot Ubuntu 8.10 ( 24/7 če se le da! ) / Vista ( zarad šihta ), laptop Ubuntu 8.10, Mini PC ( Asus mini, EEEbuntu ) ,Server Ubuntu 8.10
  • Na stabilni mašini in netbooku imam dual boot z Ubuntujem in kapitalističnem sistemom. Ubuntuja uporabljam 99% in upam da bom prešel na njega 100%. Okna imam samo še za sinhronizacojo z mojem qtek-om in za Bascom (upam, da se bom kmalu začel učiti C).
  • Že kakšen mesec sem samo na Ubuntu 9.04. Bi si moral še vzeti nekaj ur za totalno spoliranje sistema, vendar sem trenutno prelen.
    Najvrjetneje bom počakal na 9.10 in ga tedaj zbrusil :)
  • presel iz windows xp, ( sedaj imamo ubuntu 8.04 ) kaksno leto nazaj, upam da mi bo ratalo usposobiti 100% za moje delo. problem je tukaj kompatibilnost z ostalimi programi in aplikacijami, ki delujejo samo pod windows OS. Ja vem da obstaja Wine :D.

    zakaj: ker je hitrejsti, varnejsi, brezplacen, pomoc ti nudujo brezplacno
  • Si že preizkusil KDE? Sam sem bolj produktiven v KDE kot v Windows XP, ker ima KDE ubijalske aplikacije (Krusader, Kate, Amarok pa še kaj bi se našlo :)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.