Predlog za party v Novem mestu

Pozdravljeni!

Prijateljica je pred nekaj meseci v Novem mestu odprla na novo lokal. Vsak petek ali soboto zvečer ima kakšen tematski večer. Ker sem ji pomagal pri ureditvi elektronike in računalnika, me je vprašala če imam kašno idejo glede podobnih večerov. Ker pa ve da sem dosti v računalnikih, ter ostali geek krami in ker tako strastno promoviram Ubuntu, ima idejo nekega partyja v tej smeri. Takoj sem pomislil na Ubuntu-ja in ta forum.

Torej, kako se vam zdi ideja, da se v tem lokalu naredi kakšen Ubuntu party? Sicer še nisem bil nikoli udeležen na kakšnem podobnem partiju. Po mojem skromnem mnenju ideja ni tako slaba. Malo spoznavanja in pokažemo kako imamo na svojih prenosnikih in netbookih naložen Ubuntu.

Lokal ima WiFi točko (sicer samo znotraj) in velik TV zaslon z Internetno TV, tako da za surfanje ali kašne druge zadeve je poskrbljeno. Na splošno pa je lokal lepo urejen in skoraj v centru Novega mesta.

Skrbniki tega foruma, kako se vam zdi ideja?

V naprej hvala za odgovore.

Komentarji

  • Cube Član Ubuntu.si
    meni se zdi stvar naravnost odlicna! ce ti stvar uspe izpeljati porocaj, ter sporoci kaksen je bil odziv!

    pa ne pozabi omeniti ubuntu.si strani/foruma kjer novi uporabniki dobijo vse potrebne informacije za uveljavitev v sistem...
  • Kar se tiče izpeljave te zadeve, ni problem, potrebujem samo odziv, da vidim, ali je sploh smiselno kaj organizirati.

    Torej če je kdo iz Dolenjske ali okolice naj se javi, da vidim kolikšen je interes.
  • Ponavadi, če je stvar dobro izpeljana in promovirana, potem pridejo/pridemo ljudje tudi iz drugod kot Dolenjske ali okolice :]
    Bil sem že na nekaj ne-ravno-podobnih (a kljub temu internetnih) srečanjih in vem, da število prisotnih ne garantira zabave - je pač vse odvisno od samih prisotnih in ne (samo) od organizatorja.
    Sicer nimam -še- Ubuntka na laptopu tako, da bom izostal v show-off-and-tell, bom pa -če pridem- z veseljem pogledal, kaj boste imeli za pokazat.

    Na kratko: če se javi še nekaj ljudi iz štajerskega konca, si lahko delimo stroške prevoza in se tako privlečemo do srečanja.

    My 0,02€.
  • Jaz bi prišel.

    LP androxxl
  • Torej:

    Datum tega dogotka bo 5.12.09, v baru Fontana v Novem mestu (v neposredni bljižini stare policije in knjižnjice).
    Kdor pride z prenosnikom dobi kavico (bom poskusil še izposlovat kakšno ugodnost za uporabnike ubuntu-ja).

    Moj namen je da srečam še koga, ki je bolj v vodah odprte kode. kakšno rečemo, kaj popijemo in predvsem da se malo spoznamo.

    Vljudno vabljeni.
  • u madonca :D mi je strašno žal, ker me ravno v soboto najverjetneje ne bo na Dolenjskem, ker sicer pa, če se dela ubuntu party v NM, bi pa že kar morala priti, če ne drugega, firbcat! :(

    če bo še kdaj, pa se lepo lepo priporočam, če mi kdo pošlje zs - ali pa podreza androxxla, da mi sporoči na mail :) bolj redko berem tale forum.
  • plazydor Član
    uredil/-a 1. December, 2009
    Me veseli, da je pozitiven odziv.

    Tja bom prišel ob 18.00 in bom vsakega posebej vesel in prijateljica tudi, ki je ponudila termin. Prepoznali me boste z netbookom, kjer je nalepljen Ubuntu logotip. Za bolj natančen opis poti do ciljne lokacije, pa me kontaktirajte privat, da vam številko, kjer me kontaktorate za orientacijo.

    Vljudno vabljeni vsi ljubitelji odperte kode in tudi tisti ki še nimate naložene te kode.
  • jzorc Član
    uredil/-a 1. December, 2009
    Sem iz okolice NM, tudi sam bi rad prišel, vendar se bojim da kot začetnik ne bova imela veliko za kramljati o Ubuntu-ju
  • Se bom oglasil ob 18h če se slučajno kaj ne zalomi :D
  • Cube Član Ubuntu.si
    jzorc je dejal/-a:
    Sem iz okolice NM, tudi sam bi rad prišel, vendar se bojim da kot začetnik ne bova imela veliko za kramljati o Ubuntu-ju
    saj point party-a je da vi "novinci" pridete malo bolj na tekoce s pomocjo "strokovnjakov"..(postaviti kake vprasanja, dileme,...)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.