Rdeča polomljena ključavnica na "Art - vaši desktopi ;)"

Mijav

Tole je ziher napačen kraj za tole stvar. Ampak če grem na:
Prosti čas, šola in ostale bedarije / Art - vaši desktopi ;)
dobim desno spodaj sliko rdeče polomljene ključavnice. Kaj hudiča naj bi pa to pomenilo?

Saj na "Prosti čas, šola in ostale bedarije" je še v redu.
Šele na "Art - vaši desktopi ;)" nastane polomija.

Ali lahko vseeno pošljem post?

Aja saj res, tule zdajle je ključavnica zaklenjena.

čiv-čiv


Poni

P.s.: Očitno ne tipkam dovolj hitro. Ko sem tole natipkal in hotel poslati, naenkrat nisem bil več prijavljen. Moram sem se še enkrat prijaviti in še enkrat tipkati. In spet isto. Na srečo sem tokrat tekst skopiral v lokalno datoteko, tako da mi ni bilo treba še tretjič vsega tipkati.

Komentarji

  • Emm.. prilepi screenshot te ključavnice..ker jaz ne vidim da bi bila tema zaklenjena.. po tem sklepam da ja, lahko pošlješ post :)
  • Oprosti, nisem bil dovolj natančen. Mislil sem tisto ključavnico v statusni vrstici browserja. V SeaMonkeyu je na desnem koncu statusne vrstice najprej nekak globus, desno od njega pa ta ključavnica. Če je zlata, je stran, na katero vstopam varna, ali nekaj takega. Če pa je rdeča in odklenjena, pa naj bi to pomenilo, da vstopam na stran, ki je sicer šifrirana, a pošilja vmes tudi nešifrirane podatke. Kot da bi bilo to nekaj nevarnega. Zraven dobiš tudi okno z obvestilom, a jaz sem ta trapasta obvestila izklopil.

    Tale Ubuntu.si forum me pa spet zajebava. Manj kot pet munut sem rabil za tole napisat, pa naenkrat nisem več prijavljen.

    Poni
  • "Polomljena" ključavnica je zato ker se nalaga vsebina prek navadne (http) povezave..zakaj je tako? Poglej povezave slik :)
  • Aha, torej lahko rdečo polomljeno ključavnico ignoriram in vseeno pošljem post?


    Poni
  • Ne vedno! Ampak v tem primeru pa lahko :)
  • Takšno ključavnico vidiš verjetno zato, ker deli strani niso šifrirani. To so pa najbrž slike, ki so prikazane v sporočilih.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.