Spomni na skromne začetke;) ter nova težava --> Broken screen v 16.04

Prvo lep pozdrav vsem tukaj, nekako se vračam na stara pota ;) moj zadnji "post" je bil mislim da Oktober,2011... Kapa dol vsem starim in novim kapotom, da furate naprej ko nekateri odidejo...

Še posebno CrazyLemon, Cube, napsy, bl4z, andrejz, urh in seveda R33D3M33R :), ter seveda ostali kateri so prispevali in prispevate ;). Upam, da nisem pozabil katerega ;/

Nekaj časa je minilo, odkar sem bil redni uporabnik tega foruma ter Linux "Ubuntu" sistema, was fun rly:)

Pa smo nazaj, stare težave porodne seveda, katere nekako obvladamo nekaterih ne --> poglej Forum;) naredi sam "done" gremo naprej :), nekaterih pač ne razumemo "obvladamo" -->vprašaj

Vprašanje:

Imam ASUS EEEpc900a, namestil sem lubuntu fresh install, nato xubuntu (desktop mi je boljsi) ;) vendar se mi zgodi ista napaka oziroma BUG, po sudo atp-get upgrade, je vse kar vidim po restartu je cca 4cm slike ostalo je kot broken screen, govorimo o "prijavno okno".

Preizkusil sem od starejše verzije 16.04 ( po verzijah 16.04.3, itd...) nisem čisto prepričan... Vendar ista težava kot je opisana zgoraj.

Predno me pošiljate na forume in ostalo, ja sem prebral kar nekaj gradiva na to novo staro temo vendar nekako ne pridem na nekako rešitev za moj screen, ne iščem rešitve iščem samo neko smernico na katero še nisem pomislil :)

Hvala za vse odgovore :)

And BTW it still is FUN :)




Komentarji

  • Pozdrav. Torej, težava dejansko nastane šele po namestitvi posodobitev, prej pa je ni? Ali je po prijavi vse kot mora biti?
  • coso423 Član
    uredil/-a 28. February, 2018
    Po namestitvi vse ok, po apt-get update in apt-get upgrade --> restart = broken screen cca 4cm vidnega ekrana brez napake.
    Tako je po namestitvi posodobitev, enako je na xubuntu in lubuntu...
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.