update ubuntu 16.04 na 18.4.1

nikakor mi noče updajtat. zmer vn vrže. napiše pa tole...
Gtk-Message: GtkDialog mapped without a transient parent. This is discouraged.
overi 'bionic.tar.gz' z 'bionic.tar.gz.gpg'
razširjanje 'bionic.tar.gz'

upam da vam kaj to pove. gledam na youtubu kako updajtat, vendar ne gre.

Komentarji

  • Kako si pa zagnal updejt? 
  • ko sem zagnal računalnik, pride na namizje in se mi odpre opozorilo da je novi update in da če hočem updajtat naj kliknem update. kliknem tja gor. neki prenese zelo na hitro in potem se odpre okencek. dela prirpave na update in se pokaze rdeci x in pol vn vrze. drugo varijanto sem probal pa z ukazi v terminalu po navodilih z youtuba.


    potem sem pribal se ene dava pa isto nardi. kar nic se ne zgodi.
  • Kaj lahko narediš zaslonsko sliko napake in jo nekam naložiš? shrani.si ali podobna storitev. 

    Prav tako je zelo pomembno da onemogočiš skladišča, ki si jih mogoče dodal v 16.04. To storiš tako da odpreš program Programi in posodobitve in v zavihku "Drugi programi" onemogočiš vse kar je označeno. 

    Drugi način je da si na ključek daš 18.04.1, zaženeš računalnik z vstavljenim ključkom in nato zaženeš namestitev. V prvem koraku te bo vprašalo ali želiš prepisati ubuntu, namestiti zraven ali pa nadgraditi. 
  • shrani.si mi ne deulje ker sem v tujini.
    Sem kar na novo naložil ubunta 16.04 in potem sem naredil update. update je naredil, vendar potem se ni hotu logirati. pasword je biu pravi. sem se enakt nalozil ubunta 16.04, in sedaj ne vem al naj updatem al ne. namrec ta racunalnik imam samo za test. ce se karkoli zgodi ponovno nalozim.


  • Zdravo  jaz imam motnjo v duševnem razvoju imam avtizem me razumete? meni pa ne dela blueetoth na lubuntu 16.04 in ne teamviemer je kdo iz Murske Sobote ali okolice ali iz odaljena kraja da bi prišel k mien domov najnovejši sitem dati gor in da bi bil jaz adminstrator? lepo prosim zelo bom vam hvaležen iz  <3Lp Simon
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.