ubuntu studio ne gre na laptop

Na laptop bi rad install ubuntu studio 12.10 LTS. Ce ga poganjam iz dvd-ja mi stvar dela brez problema, ko ga pa hočem namestiti na disk , lepo pridem do dela kjer vpišem username in pasword image
mi copying file kao nalozi vse skupaj nato pa se ustavi in ne gre naprej. Ta slika ostane na ekranu in pomaga samo se ugašanje laptopa.
Poizkusil sem z ubuntu studio 12.10, ubuntu studio 12.10 LTS, navadni ubuntu 12.10, pa je zmeraj isto.
Nalagam pa na prazen disk, tako da nimam nobenega drugega OS gor.

Mi zna kdo pomagat kaj bi lahko bilo.

Komentarji

  • kaj pa če pritisneš "Esc" ? ali se pokažejo kakšne napake?

    Kaj pa če nameščaš iz sistema? torej da najprej poženeš živ način in nato klikneš ikono za namestitev sistema. tako lahko morda lažje slediš kaj se dogaja v ozadju.
  • Hvala za odgovor.
    Nobena tipka ne deluje. Vse je "mrtvo", pomaga samo reset.
    Sem pognal tudi namestitev iz dvd sistema in ko gledam tisto črno okno, kjer mi napiše samo, da se ubuntu nalaga potem pa nič več. Nobene vrstice ne laufajo, da bi kak error napisalo ali kaj drugega.
    Iz dvd-ja nalaga, tista copying files crta gre do konca, potem pa ko pričakujem ponovni zagon sistema se vse ustavi.
  • dz0ny Skrbnik
    uredil/-a 5. March, 2013
    Objavi loge iz /var/log/installer/ po tem ko ti zamrzne. Studio lahko namestis, tudi v navaden ubuntu(paket ubuntu-studio), ker je to samo skupek dodatnih programov in teme/ozadja. Ce se bos ukvarjala z avdio produkcijo, bos potreboval se lowlatency/realtime kernel(vec https://launchpad.net/kxstudio)
  • Eh ja nc ne bo z ubuntujem na tem lapotopu.
    Nalozil winxp, zagnal wubi , instaliral ubuntu, na koncu se instalacija ustavi, čakam, nato se pa laptop avtomatsko izklopi.
  • pino je dejal/-a:
    Eh ja nc ne bo z ubuntujem na tem lapotopu.
    Nalozil winxp, zagnal wubi , instaliral ubuntu, na koncu se instalacija ustavi, čakam, nato se pa laptop avtomatsko izklopi.
    windows borked? Kateri windowsi pa so gor? Sem imel podoben problem ker ni hotelo namestiti, ker namestitvenemu programu ni uspelo priklopit windows razdelka, ker je bil "zasmeten". Scandisk je pomagal, nato sem moral pa še Users(na win razdelku) mapo preimenovat v nekaj drugega in je namestitev uspela.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.