[rešeno] Nexus 4 in Ubuntu

Danes sem se igral s telefonom in probal naložit Ubuntu touch. Zadeva je takšna, da sem po nesreči napisal v terminal komando za nexus 7 3G, namesto za nexus 4. Naložilo je vse kar je moglo in tudi prišlo do napisa, da se bo telefon rebootal in šel v Ubuntu. Vendar se ni zgodilo nič....bilo je napisano Google in znak za zaklep telefona. Seveda nisem mogel nič narediti. Ker je to trajalo 40 min, sem ga probal restartat in ni šlo. Posledično sem naredil hard reset in sedaj sem obtičal brez sistema (vsaj tako se mi zdi). Računalnik ne zazna telefona, tako da ne morem enostavno naložiti sistema še enkrat. Na ekranu telefona pa je napisano DOWNLOAD MODE (do not unplug the device until the process is complete). Nikjer ni zaznati, da bi res kaj loudal ali sploh kaj delal.
Sedaj sem po eni uri še izklopil iz USBja in sedaj je temen ekran in to je to.

Ima kdo kakšne predloge, kaj bi naredil?

Hvala

ps. nisem si naredil back-upa telefona.

Komentarji

  • Okej, sem uspel spravit android nazaj gor in potem Ubuntu uspešno in sedaj spet android. Če koga zanima, si je najprej potrebno uredit dovoljenja in nato se lahko igrate z flashanjem :) Link do dovoljenj.

    Ubuntu touch je pa kr ok zadeva. Sicer še ni uporabno (se ne da niti klicati) ampak vse deluje smooth and silky :) Ko pride končna verzija, definitivno gre na telefon.

    lp
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.