nakup računalnika v trgovini (zaradi obrokov) ne priporočam

Z vami bom delil poučno zgodbo kaj morete vedeti preden se odločite za nakup računalnika v trgovinah na primer harvey norman ki reklamirajo 24 obrokov brez obresti morete vedeti da morate v trenutku ko boste pri blagajni imeti limita neuporabljenega toliko kot je vrednost računalnika. In torej če že imate denar ki ga morate imeti da si kupite računalnik priporočam da si za ta denar kupite komponente in si sami sestavite veliko bolšji računalnik za isti ali celo man denarja.

Komentarji

  • točno to,trgovine samo izkoriščajo neznanje,nevednost marsikaterega kupca.
  • penzioner je dejal/-a:
    točno to,trgovine samo izkoriščajo neznanje,nevednost marsikaterega kupca.
    se strinjam, še ko sem hotel da mi grafično zamenjajo dajo neko drugo malo bolšjo not pa to vzamejo pa sj neki malega doplačam. Niso hoteli so mi hoteli po polni ceni prodat novo grafično in to slabšo ki je sedaj v računalniku zraven dati. Potem pa sem kar rekel naj sanjajo
  • meh Harvey Norman so tako ali tako en cel nateg. isto Big Bang.

    pri prenosnikih se ne more ravno dobiti komponent. no lahko bi se jih amapk jih je setaviti v delujoco celoto malo tezje.
    obroki so pa tako ali tako vedno tako narejeni da ima trgovina se nekaj dodatnega profita. ce ze kupujes je bolje reci kes in potem zbijat ceno ( recimo nek gotovinski popust)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.