Pridobiti prejšnje datoteke iz Ubuntu one

Hej,

imam ogromen problem. Naredil sem življensko napako. Usposobil sem računalnik, ki je bil sedaj 1 leto pri miru. Ker nisem hotel da se Ubuntu one sinhronizira, sem vse datoteke poslal v koš. Nato sem opazil, da sem s tem zbrisal vse datoteke na Ubuntu one (sinhronizacija je očitno še vedno potekala). Ker me je panika, sem hitro povrnil datoteke iz smeti. Zaradi tega se je očitno pri datotekah označilo, da so bile sedaj na zadnje spremenjene in se je vse sinhroniziralo. Sedaj imam vse datoteke na ubuntu one 1 leto stare. S tem nimam enoletnih podatkov, ki jih nujno potrebujem.

Ali je kakšna možnost, da bi dobil podatke, ki so bili pred tem na ubuntu one?

Doma imam računalnik, ki je konstantno prižgan in se je tudi tam že sinhroniziralo.

Komentarji

  • se mi je enkrat nekaj podobnega naredilo na sideroaku samo sem k sreči jih imel na računalniku brez povezave v omrežje.

    kaj pa če kontaktiraš cannonical? po navadi imajo ti oblaki nekako več verzij. vsaj morali bi jih imeti.

    jaz sem pa opazil, da so nekatere datoteke pokvarjene. kar imele so 1 B velikost in jih nisem mogel prenesti.
  • Ok, sem moral prespati, ker sem včeraj bil v takem stresu, da nisem trezno razmišljal. Ubuntu one ne shranjuje več verzij, ampak samo zadnjo (zato naj bi bili nezanesljivi). Sem že včeraj kontakrital Ubuntu one, vendar še niso nič odpisali.
    Rešitev sem našel v včerajšnjem iracionalnem dejanju, ko sem vse datoteke poslal v koš. To je bila rešilna biljka, saj so se na domačem računalniku avtomatsko prestavile v koš. In sem jih malo prej vse našel v košu. Vse datoteke sem obdržal, sedaj moram le starejše odstraniti.

    Malo dela, ampak ni izgubljenega 1 leta :)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.