Prevodi

od Microsofta.....


image

Ja ne vem kaj naj rečem no... verjetno je sporočilo napake vsem jasno a ne?

če ne je pa nekaj takega:
Windows error message "Bootmanager is missing press Ctrl+Alt+Del to restart"

Komentarji

  • Kaj pa če je dejansko čevljar odsoten??
  • Tak zmazek dobiš, če uporabiš strojno prevajanje (spodaj piše Machine-translated article). Zelo neprofesionalno od Microsofta.
  • ja strojno prevajanje. samo bi vseeeno lahko tudi to bolje naredili. razen če imajo res kje kakega čevljarja v sistemskih sporočilih... :)
  • Problem je v tem, ker storitev očitno uporablja Bing translate, ki ni omejen samo na računalniške izraze, ampak gre za splošni prevajalnik. Sramotno je to, da Google translate prevede precej bolje:
    Sporočilo o napaki Windows Bootmgr manjka pritisnite Ctrl + Alt + Del za ponovni zagon
    :lol:
  • dragan75 Član
    uredil/-a 3. September, 2014
    tudi v office 2010 je napaka: "orpema" namesto oprema
    image

    še boljša mi je ta od Špara. Letake lahko še vedno dobite pri sadju: V 100g kivija je 300g c vitamina
    image
  • ah ja ti naši trgvoci o teh raje ne bi. ne vem če ne bom kupil en smartphone pa odprl stran namenjeno njim.

    se name je kozica zlomila (no ročaj) pa sem hotel eno dobro kupit za ženo, ker rada kuha v njej. no pa najdem eno malo dražjo prevlečeno s keramiko. opis na emabalaži zunaj je bil nekaj v stilu "super odprna površina na odarce in praske" pa ena ikona dokaj velika "scratch resistant". no ko si odprl je pa noter bilo v navodilu da je treba pazi in ne uporabljat vilic ali žičnih krp za drgnjenje ker se lahko površina hitro poškoduje. aja pa garancija 3 leta ali nekaj takega.

    ali pa koncentrati sokov za mešanje z vodo ("malinovec" po domače). na sprednji strani napis preko slike "100% naravno, brez konzervansov, Vitamini". hmm sem že hotel vzet. ok malo dražje je bilo kot drugi ampak mogoče ker je bio? obrnem in na zadnji strain piše kateri vse konzervansi so dodani (ene 4 ali 5 jih je bilo) in katere vse umetne arome ter sladkor. ja naravno edino toliko, da se najde kemične spojine v rudnikih v "naravi".
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.