kde3 in compiz
lep pozdrav
Zanima me zakaj mi kubuntu 8.0.4 z najnovoejšo različico kde3 in inštaliranimi Nvidinimi grafičnimi drajverji noče sprejeti več kot samo 2 namizja. Inštaliran imam tudi compiz in deluje normalno, le 3d kocka mi ne deluje popolno ker mi kde zazna samo 2 namizja. Če jih nastavim na več pa mi jih noče sprejeti, niti mi ne napiše kakega erorja. Ali je morda trik v grafičnih drajverjih ali kje drugje. Zelo bi bil vesel če bi mi lahko kdo svetoval kaj storiti oziroma kaj naresti, da bom lahko naštimal na več namizij.
Zanima me zakaj mi kubuntu 8.0.4 z najnovoejšo različico kde3 in inštaliranimi Nvidinimi grafičnimi drajverji noče sprejeti več kot samo 2 namizja. Inštaliran imam tudi compiz in deluje normalno, le 3d kocka mi ne deluje popolno ker mi kde zazna samo 2 namizja. Če jih nastavim na več pa mi jih noče sprejeti, niti mi ne napiše kakega erorja. Ali je morda trik v grafičnih drajverjih ali kje drugje. Zelo bi bil vesel če bi mi lahko kdo svetoval kaj storiti oziroma kaj naresti, da bom lahko naštimal na več namizij.
Komentarji
Checking for Xgl: not present.
Detected PCI ID for VGA: 04:00.0 0300: 10de:0422 (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
Checking for texture_from_pixmap: present.
Checking for non power of two support: present.
Checking for Composite extension: present.
Comparing resolution (1280x1024) to maximum 3D texture size (8192): Passed.
Checking for nVidia: present.
Checking for FBConfig: present.
Checking for Xgl: not present.
/usr/bin/compiz.real (video) - Warn: No 8 bit GLX pixmap format, disabling YV12 image format
Ima mogoče kako vezo ker ni prisoten Xgl ali zajec tiči kje drugje?