Izšel Nexuiz 2.5

R33D3M33R Član
uredil/-a 11. April, 2009 v Novice
Pred malo manj kot tednom smo doživeli izzid nove različice odprtokodne 3D večigralske streljačine Nexuiz. V izboljšave so razvijalci vložili leto dela in izdali Nexuiz 2.5. Izboljšali so mrežno kodo, dodali nova orožja, izboljšali grafiko in vgradili urejevalnik map. Poleg novih tekstur, zvokov, modelov in map pa so izboljšali še umetno inteligenco. Razvijalci priporočajo, da napravite svežo namestitev in ne igrate na strežnikih, ki nimajo prikazanega gametype (verzija 2.4.2). Več sprememb si lahko ogledate v celotnem spisku sprememb, igro pa prenesete s sledeče povezave, kjer boste našli tudi torrent.

Komentarji

  • napsy Član Ubuntu.si
    Sem sprobal vendar mi šteka kar precej. Ima mal večje zahteve kot pa moja intel gma grafična. škoda
  • Ja, res je. Igra je grafično zelo lepa, vendar tudi sistemsko požrešna - verjetno zato, ker uporablja prvi Quake pogon iz leta 1996!
  • Vsi z slabšimi konfiguracijami preizkusite to verzijo: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1121992
  • Js pa v igri ne vidim mojga weapona, ker sem neki menda stisnu po pomoti ,ker prej sem ga vidu pa characterji so neki barvni kvadrati pa so bi prej tudi normalni. Sej sem gledal u options pa tudi po drugih formih pa je kao da bi zbrisal mapo nastavitrv ki se nahaja v mapi igre ampak jas jo nisem najdel. Oglavnem js morem spravit options na defoult. Sem pa igro tudi na nowo nalozu pa nc.
  • a se zmenmo za en dan zvečer, da se mal postreljamo v novem nexuizu? jaz od 21h naprej načeloma
  • Jaz sem za, vendar moram najprej malo potweakati, da bodo koliko toliko visoki FPS :)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.