Ubuntu Development Summit - Natty Narwhal

andrejZ Član Ubuntu.si
Minil je že skoraj mesec od izida zadnje stabilne različice Ubuntuja, pozornost razvijalcev pa se počasi usmerja k Ubuntu 11.04, kodno poimenovanemu Natty Narwhal.

Naslednji teden (25.10. - 29.10.)se začne konference UDS (Ubuntu development summit), kjer se srečajo uporabniki, razvijalci in skupnost Ubuntu, ter skupaj določijo smernice razvoja.
Tako bomo v naslednjem tednu izvedeli katero jedro in ostale glavne sestavne dele bomo našli v 11.04, spremembe privzetih programov in podobno.

O tem bomo seveda poročali tudi na ubuntu.si.

Seveda pa lahko da UDS sodelujete in poveste svoje mnenje tudi vi. Tokratni UDS poteka v ZDA. Če vas ne bo tam, pa lahko UDS spremljate kar preko IRC-a, na voljo pa bodo tudi živi video pretoki. Celoten urnik si lahko ogledate tukaj . Upoštevajte, da lahko pride do manjših sprememb urnika v zadnjem trenutku ter da morate za naš časovni pas uram razporedu prišteti 6 ur.




Če pa vas zanima kaj namerava do izida 11.04 storiti ekipa ubuntu.si, bodite prisotni na #ubuntu-si 30.oktobra ob 20.00. Prevajalska skupina pa se bo v svoji klepetalnici dobila 25.10. ob 20.00.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.