Printer server

Zanima me če mogoče kdo pozna kašno distribucijo, ki bi se bootala z diskete al pa s cdja ke bi rabu za printer server na eni predpotopni mašini. Vglaunem neka live distribucija k ne baše preveč rama, k ga je sam 32, pa k ne rab diska in ima podporo za printer šerat.

Komentarji

 • bl4z Član Ubuntu.si
  to je zelo kocljiva zadeva .. ker naceloma ne bo nobena distribucija ti ko bos zbootu pravilno serala tiskalnika in to .. potem pa ce bos ti naredu ze nastavitve se ti bodo ob morebitnem resetu zbrisale ... sicer bi to lahko nekak shrnau na disk ampak .. to bi blo pomoje kr neki dela ..

  lahko si naredis svojo live distribucijo .. vem da ima slax neko orodje, da iz skonfigururanja sistema naredis livecd z vsemi nastavitvami in to .. ampak za to pomoje tud rabis kr neki znanja ..

  distribucija, ki bi imela printer server pa da se boota iz diskete je mal utpocina varanta .. v vsakem primeru te caka neki dela ce bos to zelel izpeljat
 • sm nekak uvidu da tole z disketo nau lih najbl simpl.lohk je tut live cd, tak da je čimbl simpl:) uglaunem sam da je za printer šerat.
 • bl4z Član Ubuntu.si
  probi par teh livecdjev da bos vidu ce ti zadeva funkcionira ...
 • christooss Član Ubuntu.si
  an ni moonwall na disketi. Maybe ma pa tud sambo includano.

  Nevem. Je pa za prečekirat :)
 • bl4z Član Ubuntu.si
  monowall je 4 mega ... pa nima print serverja .. prverjeno !
 • zdej bomo probal na cf kartico eno mini distribucijo dat pa prek adapterja na ide.povrh vsega bo še tih.bomo vidl če bo ratal.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.