Humble Indie Bundle #4

R33D3M33R Član
uredil/-a 11. November, 2014 v Novice
Ponudbe odličnih Indie iger za Linux kar dežujejo. Na voljo je že novi Humble Indie Bundle, ki tokrat ponuja 7 iger: Jamestown (arkadni shoot-em-up), Bit.Trip Runner (muzikalično navdahnjena ploščadnica), Super Meat Boy (ploščadna igra za mazohiste :), Shank (2D sekljačina) in NightSky HD (ploščadnica s poudarkom na fizikalnem pogonu). Kot bonus za tiste, ki plačajo več kot povprečje pa sta vključeni igri: Gratuitous Space Battles (znanstveno-fantastična strategija) in Cave Story+ (retro ploščadnica v stilu Castlevanie in Metroida). Še vedno velja: plačajte kolikor hočete in razdelite plačilo med razvijalce, dobrodelne organizacije in/ali ustanovitelje Humble Bundle. V zameno dobite odlične igre za sisteme Linux, Windows in Mac in to brez nadležnega DRM. Za več podrobnosti obiščite HumbleBundle.com.

Komentarji

 • jierro Član Ubuntu.si
  Uf, ti bundli pa res kar dežujejo!

  Insta buy =)
 • Ko gledam tale humble in njihove igrce mam občutek kot da smo pred 15 leti...
 • andrejZ Član Ubuntu.si
  Mene pa "slaba grafika" nič kaj dosti ne moti. Če je igra zanimiva, padeš not, če ne, ti pa tudi huda grafika ne pomaga.
 • Kot otrok sem igral v glavnem take igrice in s tem padel v računalništvo oz. MS Windows. Upam, da bodo s temi "Bundle" igricami vsaj nekateri otroci padli v Linux.
 • sasa Član Ubuntu.si
  se mi zdi, da igra ni zanimiva in dobra zaradi izjemne grafike, ampak zaradi 'zgodbe', ki se skriva v njej.
 • V teh Bundlih je marsikatera igra, ki je bila narejena z budgetom par tisoč dolarjev, precej boljša kot AAA igre, za katere založniki plačujejo milijone!
 • christooss Član Ubuntu.si
  Bundli so zakon, ker so VEDNO igre za vse tri operacijske sisteme. Čeprav so včasih porti na nix platforme slabše kvalitete (ni optimizirano za platformo) vseeno porti so.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.