Vodnik za Ubuntu 13.04 je na voljo

andrejZ Član Ubuntu.si
uredil/-a 11. November, 2014 v Novice
Tudi po izidu Ubuntuja 13.04 smo prevajalci pridno delali in danes vam z veseljem predstavljamo Vodnik Ubuntu za različico 13.04.Vodnik vam bo pomagal pri namestitvi in spoznavanju z namizjem Ubuntuja. Druge teme v vodniku so: pomoč pri uporabi najpogostejših programov, najpogostejših nastavitvah strojne opreme, iskanju in nameščanju novih programov, uvod v terminal, napredno odpravljanje težav in kje dobiti več pomoči.

Vodnik Ubuntu za Ubuntu 13.04 je bil posodobljen s številnimi spremembami, ki so se zgodile od Ubuntuja 12.10 (na primer precej drugače oblikovan "Nautilus", ki se zdaj imenuje "Datoteke"), novost pa je kratek odsek o uporabi Wine.

V tem ciklu smo še več pozornosti posvetili slovničnim napakam, napačam (tipkarskim napakam) in izboljšanju slogovne ustreznosti. Če kakšno kljub temu opazite, nam to sporočite in odpravili jo bomo v najkrajšem možnem času. Še bolj pa bomo veseli, če si boste vzeli nekaj minut tedensko in se nam pridružili. Za sodelovanje ne potrebujete naprednih računalniških znanj, hkrati pa lahko močno pomagate pri izboljšanju Ubuntuja.

Vodnik lahko sicer dobite na tukaj ali pa ga najdete na desni strani pod Priročnika Ubuntu.

Na voljo je že priročnik za Ubuntu 13.10, ki ga najdete na povezavi.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.