Prosim za info podatke

Dober dan in lepo pozdravljeni,

 

Moje ime je Leon, prihajam iz MB in sem resen interesent za prestop iz nabora MS aplikacij na Linux.

 

Dejansko se s to idejno zamislijo spogledujem že kar nekaj let, ampak mi je bilo iz strani razno-raznih »tehnikov« konstantno odsvetovano, naj se ne spuščam v to avanturo, ker pri nas v MB baje ni nikogar, ki bi obvladal Linux na profesionalni ravni.

 

OK, sedaj ne želim več podlegati mnenjem določenih posameznikov, ki forsirajo MS aplikacije zato, ker jim je to pač vir zaslužka, zato sem sprejel odločitev, da bom v začetni fazi (predvidoma 1no leto delal na paralelno 2eh sistemih, najkasneje v 2eh letih pa bi moral uspeti popolni odklop od vseh MS aplikacij).

Instalacija in pričetek dela z odprtokodnimi aplikacijami je načrtovana za 01.10.2023.

 

Na vas se obračam zato, ker resnično potrebujem vašo »informacijsko pomoč«.

 

1-> Ali je kakšen Vam poznani strokovnjak za delo z Linoxom, ki živi v MB ali pa neki bližnji okolici, pa da se človek lahko vsaj v začetni fazi obrne nanj (pač bodisi nek tehnik, ali pa nekdo, ki npr. trži te usluge).

V kolikor ja, potem vljudno prosim za kontakt.

 

2-> Zanima me, kje in kdaj bi se človek lahko pričel malo izobraževati v smeri uporabe Linuxa (po možnosti pač čim-prej).

Recimo s kakšnimi različnimi stopnjami tečajev, ali kaj podobnega....

Seveda dajem prednost izobraževanju v MB in okolici, ampak mi je pa čisto OK tudi Avstrija (še posebno kje med Leibnizem in Grazom), saj Nemščino obvladam tekoče.

 

Za vaše cenjene odgovore se Vam vnaprej zahvaljujem in vas prijazno pozdravljam,

Leon

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.