ACER3023WLMI - pomoc wireless

Lep pozdrav!
Imam prenosni PC acer 3023 WLMI
Hocem uporablajat ubuntu ampak nevem postimat Wireless mreze! Navadna mi deluje!

Tole sem nasel: http://doube.net/ubuntu3023.html
Ampak nimam pojma kako to postimat! Ker mi zlo cudno da mi tistle tipke za hiter zagon delujejo pa nisem nalozil driverjev za wireless tipka pa ne!
Ce mi lahk kdo to po SLO razlozi ker ce ne bom moral nazaj na WIN XP in tega si ne zelim!

V naprej se vam zahvaljujem!

Komentarji

 • Lep pozdrav

  Malo si premalo napisal tu. Katero verzijo ubuntu-ja mas na compu. Pol bomo pa vidli če ti bom znal pomagat ali pa kdo drugi.
  Ker ja nisem mel nobenih težav z tem mam pač wifi kartico ki deluje brez problemov ze v osnovi :)
  Pa če ti ne bom znal pomagat ne se jezit.
  :)
 • Hm Trixi...našel si super navodila. V bistvu ni zadeva nič posebnega. Dosti ljudi , ki uporablja Linux na laptopu mora svojo brezžično kartico uporabljati z windows drajverji, ki jih usposobi z programom ndiswrapper. Ti imaš za svoj prenosnik kar BCM4318 kar je bistveno lažje. Najprej ti lahko ponudim še eno povezavo z navodili http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=290317, če tudi tega ne boš vedel kako uporabit pa povej pa ti pomagamo :) V skranjem primeru obstaja ssh :). je pa res da bi bilo zelo dobro vedet kateri Ubuntu maš tako kot je androxxl reku :) Lep dan !
 • gregor hvala za link! Mislim da bo mi tole uspel! Uporabljam najnovejso razlicico. Pac original CD sem si narocil pa zdaj sem naredu tist da mi ubdejtalo karnel sam mi zdaj grafični način onesposobil in se zajebavam kaj bi to bilo. Mislim pa da bo kmalu popravljen! Pa pol ce zrihtam se bomo menl naprej da mi poveste kako kaj nastimat pa tko naprej! Rabil bom simulatorje da bom PhotoShop pognal ker ga rabim pa tko naprej!
  No se slismo ko postimam LP in hvala za pomoc!
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.