Humble Indie Bundle #3 je že na voljo

V tretji različici zbirke iger, Humble Indie Bundle #3, so tokrat le igre finskih indie razvijalcev FrozenByte. Med igrami najbolj izstopa platformna igra z odličnim fizikalnim pogonom, Trine, priljubljeni pa sta tudi izometrični streljanki Shadowgrounds in Shadowgrounds: Survivor. V paketu pa boste dobili še neizdano igro Splot in demo igre Jack Claw, katere razvoj so sicer opustili, vendar obljubljajo, da bodo skupaj s skupnostjo, igro dokončali. Ob nakupu boste prejeli tudi Steam ključe, del denarja pa lahko namenite tudi v dobrodelne namene. Plačajte kolikor želite za Humble Indie Bundle #3.

Komentarji

  • samo zanima me, če je slučajno kdo to že sprobal?
  • Jaz sem zadevo nabavil. Aktivacija steam ključa dela brezhibno. Trine sem igral že prej in ena izmed boljših indie iger. Med igranjem preklapljaš med tremi junaki od katerih ima vsak svoje sposobnosti. Tako premagujete ovire in sovražnike. Pogosto pa je za rešitev ugank in dostop do priboljškov potrebno uporabiti fizikalni pogon. Shadowgrounds igri sta "top down shooter". To pomeni, da junaka gledaš od zgoraj, raziskuješ okolje in mikastiš horde nezemljanov z brzostrelko in podobnimi orožji. Te lahko v stilu RPGjev tudi nadgrajuješ. Splot je še neizdana zadeva, ampak glede na slike, gre za 2D ploščadno igro. Igra Jack Claw pa se zna spreleviti v odlično zadevo, saj so pri FrozenByte dovolili, da skupnost sama pomaga pri razvoju igre.

    Marsikomu ta paket ne bo všeč, tudi navala kupcev ni, ampak meni je zaradi Trine. Ceneje kot tu ga ne bi dobil nikjer, poleg tega pa sem še doniral v dobrodelne namene :)
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.