Nalepke za prenosnik

Na prenosniku sem neko lepilo odstranjeval z acetonom, vendar se mi sedaj pozna precejšen madež. Zato bi rad stvar z nečim prelepil (upam da se bo vsaj držalo, glede na to da je bilo vmes tudi neko olje :)
Pa me zanima kje bi lahko dobil kakšno primerno nalepko?
Ubuntu je že gor :)

Komentarji

  • christooss Član Ubuntu.si
    Ja vprašaj sestro/mtko/fotra za aceton/alkohol BREZ OLJA. Rajš kr alkohol bo najbl zihr. Sam ne kšnih borovnič al pa pira gor dajat! 98% bo kul. Sam bo isto barva šla dol. Rajš probaj z enim papirjom dol olje spravit pa čez nalepko. Najprej eno "testno", da vidiš kolk se prime.
  • Cube Član Ubuntu.si
    jaz bi pri teh receh mal pazu, da neb premocen alkohol raztopil zgornega sloja ohisja...
    k pol bo se dost grs kt pa si predstavam da je ;)

    lp,cube
  • Sm uporabu pril, pol poskusu še z enim razmaščevalcem in pa čistilom za lcd-je (mal iz obupa). Lisa je še zmer, aceton je pobral mal barve, dlje pa upam da se ni zažrl. Upam da pr hp-ju delajo tolk debelo idiot-proof :) plastiko al kaj bi že blo to. Mal me je strah da bi kej prežrlo (sm obrisal z mokro krpo in popivnal), čez liso pa lepo pride ta velka ubuntu nalepka tko da ni tolk vidna. Sicer ga mam pa itak namen še mal polepit ker mi je presedlo da pretiran pazim na stvari. Zato bi ga rad mal personalizirov, "da ga ne bo tolk škoda", da bo uporabnost na prvem mestu.
    Da si lohk olajšam dušo: Pol je stvar tolk trpežna da je nisem mogu okrnit (razen estetsko seveda) z acetonom (Afroditin, še clo sensitive) in pa drugimi gospodinjskimi čistili?
  • Cube Član Ubuntu.si
    am jst se spomnim da ko smo odstranjevali z nekega sluzbenega kombija nalepke uporabljali obicen susilec za lase :)

    lp,cube
  • bl4z Član Ubuntu.si
    aceton je NOGO ker razzira ..kk se ze rece da je koroziven - ce se prav spomnem iz srednje sole.
    .
    jaz sm ponavad nalepke in podobne stvari najprej odlepu, kar pa je ostal pa kr z radirko dol poraderu (una stadler trda) .. kar se pa monitorjev tice pa smao z vodo, ker so premazani z raznimi anti dust premazi in jih vsaka malbl mocna zadeva pokvar ..
  • Cube Član Ubuntu.si
    v racunalniski firmi kjer delam kot student imajo pc clean al neki tazga za monitorje(spray) je pa antistatic in moram rect da se odlicno obese....
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.