to je nekdo overwrital kao da je on ownal. vseeno bi rabli wiki samo za tiste ki so registrirani na forum. vsak tko nebi zgubli tega članka. in kolkor jst razumem je on to pisu da bi sesul ta server (tried but failed =P)
EDIT: tista web kamera: wiki failed. predogled => OK!
mnja .. to se da uredit da se zaklene na forum userje ampak kaj koristi, saj lahko takisto se registira in kaj povoz .. zdej history se hran .. morm pogledat kako se restora ...
to je se mi zdi da to...no mene na forumu moti nekaj stvari: - nova sporočila mi pokaže če se izpišem/odidem s strani v prebrana, čeprav jih nisem prebral, - ni ZS, - zakaj je tema kjer rocker prodaja zaklenjena???
to sem se zdaj spomnil, bom verjetno še kaj dodal, ko se spomnim
Malo posodobitve.. Pred parimi minutami sem se registriral ter opazil opozorilo glede gmaila; da vrže sporočilo v spam.. Mogoče imam samo veliko srečo, ampak sporočilo me je pričakalo tako kot vsako drugo med "prejeto". Če se to ni naredilo samo meni, bi lahko tisto opozorilo odstranili
Warning: MagpieRSS: Failed to parse RSS file. (Invalid document end at line 2, column 1) in /var/www/vhosts/ubuntu.si/httpdocs/magpierss/rss_fetch.inc on line 238
Zakaj me vrže pogosto toliko vn, naprimer, ko sem se prej (pred nadgradnjo foruma) prijavil me je do dejanske odjave pustilo, da sem bil prijavljen ter sem lahko pošiljal sporočila, zdaj pa ko napišem in mislim poslat, mi sporoči, da nisem prijavljen v sistem-v forum, zakaj toliko meče ven (že po parih sekundah)???
Ne, ne dela. Ko kliknem odjavi, me sicer preusmeri na prvo stran, vendar sem še vedno prijavljen. Najverjetneje bo pomagalo, če samo pobrišem piškotke.
edit: Ok, noče. Sicer mene ne moti... Se pa to dogaja na Operi 9.64
Saj sem. Pobrisal sem piškotke in me je odjavilo. Nato sem se vnovično prijavil (izbrana možnost samodejne prijave), kliknil na odjavi pa ne naredi nič.
Komentarji
nepravilen prikaz vsebine: golo besedilo namesto oblikovanega (predogled je pravilen)
http://www.ubuntu.si/dokuwiki/doku.php?id=namestitev_na_hp_compaq_6715s
owned by jure
EDIT: tista web kamera: wiki failed. predogled => OK!
zdej history se hran .. morm pogledat kako se restora ...
- nova sporočila mi pokaže če se izpišem/odidem s strani v prebrana, čeprav jih nisem prebral,
- ni ZS,
- zakaj je tema kjer rocker prodaja zaklenjena???
to sem se zdaj spomnil, bom verjetno še kaj dodal, ko se spomnim
lp
zato ker sem jaz zaklenil se mi zdi ker je že oftopic!
Pred parimi minutami sem se registriral ter opazil opozorilo glede gmaila; da vrže sporočilo v spam.. Mogoče imam samo veliko srečo, ampak sporočilo me je pričakalo tako kot vsako drugo med "prejeto". Če se to ni naredilo samo meni, bi lahko tisto opozorilo odstranili
lp
Prinaša kar nekaj izboljšav in novosti za razliko od 1.2 (obstaja tudi uradna razširitev za zasebna sporočila)
Je to zdaj napaka??
______________________________________________________________________________________________
Ja, imam rešitev, le kliknit sem moral >Zapomni se me> _ geslo in je - dela za STalno!!!
______________________________________________________________________________________________
Nič ni boljše, še me odjavlja avtomatsko!!?
Meni drugače deluje oboje v redu
edit: Ok, noče. Sicer mene ne moti... Se pa to dogaja na Operi 9.64
Poizkusi izbrisati piškotke iz domene ubuntu.si in bi skoraj moralo delati