Karmic Koala Release Party v Kiberpipi

V četrtek 29.10 se bo v Kiberpipi odvil t.i. Release Party (splavitvena zabava) ob izidu Ubuntu 9.10 poznanega tudi kot Karmic Koala. Prireditev se bo pričela ob 19tih. Organizatorji obljubljajo zanimivo predavanje z naslovom Od začetka do Koale, po predavanju pa se obeta druženje ob free-as-in-beer pijači in jedači. Seveda pa je to tudi možnost, da se uporabniki Ubuntu srečamo, se bolje spoznamo in si izmenjamo izkušnje in trike za čimboljšo uporabo Ubuntuja. Vabljeni!

Več na: kiberpipa.org

Komentarji

  • Kami Član Ubuntu.si
    Sam še sicer ne vem, če bom imel čas in prišel, ampak gre mogoče kdo tja iz Maribora (zaradi prevoza tja in nazaj)?
  • BigWhale Član Ubuntu.si
    Jaz grem tja iz Slovenske Bistrice.
  • Škoda, ne bom mogel priti. Se vidimo na naslednjem!
  • Kami je dejal/-a:
    Sam še sicer ne vem, če bom imel čas in prišel, ampak gre mogoče kdo tja iz Maribora (zaradi prevoza tja in nazaj)?
    Jaz bi tudi nucal prevoz iz MB -ja (Studenci) v LJ in nazaj. Če bi kdo šel oz naju zapeljal bi bil več kot hvaležen. Nekako zaradi stroškov (študentarija) nimam denarja za izdatke.
  • napsy Član Ubuntu.si
    Se bom udeležil, vendar tokrat kot poslušalec :)
  • Cube Član Ubuntu.si
    ce rabi kdo prevoz iz gorice oz okolice grem po vsej verjetnosti jst..

    no ce kdo rabi naj mi sporoci na mail..
  • Pridem verjetno tud jaz.
  • Cube Član Ubuntu.si
    zau ostal zadrzan v sluzbi...:S
    pa drugic.
  • Bil sem in moram reči, da je bila zadeva odlična. Predavanje mi je bilo zelo zabavno :D (hvala BigWhale). Za pijačo in jedačo je bilo super poskrbljeno. Manjkali niso niti CDji (še sreča, ker mi namreč do jutri očitno ne bo uspelo prenesti DVDja in ne bi mogel zadeve preizkusiti doma) in seveda čvek po predavanju. Ljudi je pa bilo ohoho :)
    Spregovoril sem tudi o težavah z internetu v študentu in mislim da se bo rešitev našla. Dobil sem dva predloga. Eden, kjer bi moral zadevo gnati preko administratorskih pravic. Pri drugi pa je nek gospod povedal, da njemu na 9tki zadeva dela in bo kontaktiral administratorja bloka kako in kaj (tako da stay tooned, upam da se bo to končno rešilo :)

    Manjkali so edinole name tagi tako da novih znancev danes nisem spoznal, niti se nisem pogovarjal s člani foruma (če jih je sploh kaj bilo :P). Če bo naslednji release party za Lucid Lynx pa bi morda celo jaz lahko imel predavanje o igrah na linuxu (če bo čas ;)
  • napsy Član Ubuntu.si
    uredil/-a 29. October, 2009
    Tudi jaz sem bil navzoč vendar sem kmalu zapustil družbo zaradi drugih obveznosti. Mislim, da bi vsaj pri takšnih prireditvah morala ubuntu skupnost močneje nastopat.
  • zal ni zneslo in nisem mogel prit. :( pa ob naslednjem izidu :>

    R33D3M33R: glede domskega neta meni na 9.10 netbook rmx stvar laufa brez, da bi me vsako uro dol vrglo. Na 9.04 desktop pa je vsako uro prekinilo. Sedaj bom preveril ali so isti problemi tudi na desktop verziji (drugi prenosnik)
  • andrejZ Član Ubuntu.si
    Tudi jaz sem bil tam, bilo je super. Do naslednjič.
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.