Kdo smo uporabniki Ubuntuja?
Zdravo!
Velikokrat slišim da smo uporabniki odprte kode, sploh operacijskih sistemov Linux zaostali,geeki,....
No ker se pa meni osebno zdi da temu ni tako sem se odločil da odprem to temo in da vidim kaj drugi mislite o tem in kakšni smo zares uporabniki odprte kode.
Jaz naprimer sm:
Star komi 13let ampak bom kmal 14, mislm da sm med mlajšimi na ubuntu.si
obiskujem 8.razred oš, tko da zaenkrat še nmiam službe.
Živim v Hlebcah oz v Radovljiški opčini na gorenjskem.
Zanimajo me pa: Fotografija, Računalništvo...
Aja pa ne uživam v učenju, tolk da geek nism
(pa brez zamere)
Ubuntu pa uporabljam predvsem zato ker se mi zdi veliko bol preprost kot windows, čeprov se večina s temu ne strinja.
Velikokrat slišim da smo uporabniki odprte kode, sploh operacijskih sistemov Linux zaostali,geeki,....
No ker se pa meni osebno zdi da temu ni tako sem se odločil da odprem to temo in da vidim kaj drugi mislite o tem in kakšni smo zares uporabniki odprte kode.
Jaz naprimer sm:
Star komi 13let ampak bom kmal 14, mislm da sm med mlajšimi na ubuntu.si

obiskujem 8.razred oš, tko da zaenkrat še nmiam službe.
Živim v Hlebcah oz v Radovljiški opčini na gorenjskem.
Zanimajo me pa: Fotografija, Računalništvo...
Aja pa ne uživam v učenju, tolk da geek nism

Ubuntu pa uporabljam predvsem zato ker se mi zdi veliko bol preprost kot windows, čeprov se večina s temu ne strinja.
Komentarji
Drugače pa priporočam Urice Ubuntu, da spoznaš še druge uporabnike Ubuntu
ja..za tvoje vrstnike smo mogoče "zaostali" (čeprav s tem dejansko dokažejo svojo "pamet"..in potem majo nas za "zaostale" :cool: )
Men se zdi da smo ljubitelji odprte kode različni.. od naprednih do manj naprednih uporabnikov.. od računalničarjev do kemikov
In se strinjam z Matejem... me pa hkrati neki zanima.. mat3j si bil na Ubuntu Uricah?
@sese12, si me zamešal z Lorom?
@CrazyLemon, nisem še bil. Imam pa namen.