Mobilna različica strani
Niber
Član
Zdravo.
Na mobilni različici ubuntu.si pogrešam poleg menija za meni še ikonco za nazaj, da se bo z ubuntu telefoni lepše sprehajalo po straneh.
LP.
Na mobilni različici ubuntu.si pogrešam poleg menija za meni še ikonco za nazaj, da se bo z ubuntu telefoni lepše sprehajalo po straneh.
LP.
Komentarji
Morda bi bilo najbolje, da je vijolični del (z ikono za skok nazaj, npr kot < na praznem prostoru levo od ikone za meni) viden tudi na forumovi strani: in
Tko da ne.. ne diši mi ta ideja po implementaciji nečesa kar je že sedaj mogoče brez implementacije
P.s. Kdaj bo mogoče videti app?
Barva bi bila boljša bela. Drugače pa to je to.
PS "nekatere telefonske brskalnike" je ubuntu touch brskalnik, ki bi bilo lepo, da mu olajšamo življenje. Sploh ni mus; kot rečeno, problem lahko rešimo z brskalnikovo naslovno vrstico, ampak ni tako lepo. Lahko pa kakšen znalec napiše čisto tapravi Vir (Scope) pa bo sploh kulj. Samo API bi se rabil za to...
Imaš pa tudi 'scopecreator'
Na forumu pa se kot rečeno vklopi tema mobile, ko zazna določene brskalnike ...
Drugače pa je string menda sestavljen tako, da je kar največkrat prikazana mobilna različica strani (nek bugreport je lp na to temo):
Feedback sem dal; naredite kakor vas volja. Se bomo že prilagodili, če se nam bo dalo.