Tečaj
Živijo.
Zanima me, če kje v Sloveniji kdo izvaja tečaje za uporabo Libre oziroma Open office na katerih na koncu izdajo certifikat, da si tečaj dejansko opravil.Če je nekomu to znano, bi ga prosil za informacije, ali pa kje bi jih lahko dobil.
Vnaprej hvala.
Zanima me, če kje v Sloveniji kdo izvaja tečaje za uporabo Libre oziroma Open office na katerih na koncu izdajo certifikat, da si tečaj dejansko opravil.Če je nekomu to znano, bi ga prosil za informacije, ali pa kje bi jih lahko dobil.
Vnaprej hvala.
Komentarji
Zakaj? Če greš delat ECDL izpite.. se ne omenja nikjer da si delal tečaj za Libre/OpenOffice... ampak samo to da si usposobljen za delo z besedili/preglednicami/etc. in večina slovenskih podjetij še vedno dela na MS Office.. tako da tega ne boš najdu
Sploh pa...zakaj sploh to rabiš?
Poklikaj malo po izpitnih centrih (levi meni)
Se bo kje kaj dogajalo na temo?
V MB so bila nekoč predavanja in svetovanja za uporabnike linuxa.
Saj ni nujno, da predava profesor. Samo da je nekdo, ki je malo bolj vešč linuxa.
Saj bi lahko pridobil še kakšna evropska sredstva za izobraževanje ljudskih množic.
Kje je kakšen pogumen mladenič?
Prispevam nekaj goldinarjev za inštruktorja!
Sigurno veliko več, kot mi, ki NIČ!
zadnjič sem bil v /home/user/ in sem pričakoval da je stvar enako kot v dos - torej da grem v en direktorij nižje in sem napisal cd /.ssh potem se pa čudil zakaj mi ne upošteva sprememb lastnika mape. seveda mi ni, ker je ukaz spremenil na mapo na root /
še dobro, da nisem napisal rm /ssh ali kaj podobnega... to bi šele bil hudič...
Razumevanje in sestavo map s programi in nastavitvami.
Prenašanje datotek, ter nastavitev dovoljenj za datoteke.
Delo s terminalom.
Skratka vsakega po malem, za boljše razumevanje delovanja linux-a.
Škoda, da tisti hangout o delu s terminalom ni bil posnet.
Hvala slitkx-u za link za navodila. Malo je problem, ker si z angleščino vedno nisva na ti.